aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠήρε το ντέρμπι των Βάσκων και… τραβάει το σεντόνι η Σοσιεδάδ

Πήρε το ντέρμπι των Βάσκων και… τραβάει το σεντόνι η Σοσιεδάδ

Τα όνειρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ για έξοδο στο Champions League μετά από μια δεκαετία αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά!

Η υπέροχη ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ επικράτησε 3-1 της Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο ντέρμπι των Βάσκων, εδραιώθηκε στην 3η θέση και… τραβάει το σεντόνι!

Οι «τσούρι ουρντίν», με την 4η σερί νίκη τους, έφτασαν τους 35 βαθμούς και βρίσκονται, πλέον, στο +7 από Βιγιαρεάλ και Μπέτις (από 28 αμφότερες), με τους Ανδαλουσιάνους, ωστόσο, να έχουν ματς λιγότερο.

Σε κάθε περίπτωση, η Σοσιεδάδ από το ξεκίνημα της σεζόν παίζει εξαιρετικά, παίρνει αποτελέσματα και με 17 αγωνιστικές να έχουν «τρέξει» στη La Liga, δείχνει ότι της αξίζει ένα «εισιτήριο» για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Να σημειωθεί πως «σεντόνι» η Σοσιεδάδ κουνάει ανά δεκαετία! Η πρώτη της παρουσία στο Champions League ήταν τη σεζόν 2003-2004, όταν και είχε παίξει με τον Ολυμπιακό στον όμιλο, η επόμενη ήταν το 2013-14 και τώρα φουλάρει για να βρίσκεται στα «αστέρια» του χρόνου, δηλαδή το 2023-24!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ