aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠικέ: «Υπάρχει πρόβλημα, το βλέπει και τυφλός!»

Πικέ: «Υπάρχει πρόβλημα, το βλέπει και τυφλός!»

Εμφανώς προβληματισμένος για την αποκαρδιωτική εικόνα της Μπαρτσελόνα που παραπαίει σε όλες τις διοργανώσεις εμφανίστηκε μετά την ήττα από την Ατλέτικο ο Ζεράρ Πικέ (2-0).

«Χάσαμε και ήταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε, να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και να κάνουμε μετά ένα νέο ξεκίνημα. Δεν αρχίσαμε καλά και πέτυχαν δύο γκολ χωρίς να κάνουν πολλά πράγματα. Θα μπορούσαμε να παίζουμε για τρεις ώρες και πάλι δεν θα σκοράραμε», τόνισε ο Καταλανός στόπερ.

«Τα πράγματα είναι άσχημα, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Υπάρχει πρόβλημα, το βλέπει και ένας τυφλός. Περνάμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα την ξεπεράσουμε. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι καλό και υπάρχει διάθεση να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν πρέπει να αφήσουμε όσα λέγονται για τον προπονητή να μας επηρεάσουν», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ