aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠικέ: Προσκλήθηκε από τον Τσάβι, αλλά δεν πήγε στην φιέστα της Μπαρτσελόνα

Πικέ: Προσκλήθηκε από τον Τσάβι, αλλά δεν πήγε στην φιέστα της Μπαρτσελόνα

Μετά την κατάκτηση του 27ου πρωταθλήματος στην ιστορία της Μπαρτσελόνα ο κόουτς Τσάβι κάλεσε τον Ζεράρ Πικέ στη φιέστα της ομάδας όμως αυτός σύμφωνα με την Mundo Deportivo αρνήθηκε να παραστεί.

Μία ημέρα μετά την μαθηματική κατάκτηση της La Liga, οι «μπλαουγκράνα» έζησαν μεγάλες στιγμές στους δρόμους της Βαρκελώνης όπου αποθεώθηκαν από χιλιάδες οπαδούς για το πρώτο πρωτάθλημα μετά το 2019.

Σύμφωνα με την καταλανική ιστοσελίδα, ο Τσάβι δεν ξέχασε τον Ζεράρ Πικέ που αποχώρησε στις 8 Νοεμβρίου από την Μπαρτσελόνα και την ενεργό δράση και τον κάλεσε στη φιέστα της ομάδας, της οποίας τα χρώματα φόρεσε από το 2008 έως τα τέλη του 2022.

Όμως ο Ισπανός πρώην αμυντικός, αν και αγωνίστηκε έξι φορές φέτος με την «Μπάρτσα», δεν έδωσε το «παρών» στη γιορτή της πρώην ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ