aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠικέ: Προσφέρθηκε να παίξει και δωρεάν προκειμένου να δηλωθούν οι μεταγραφές!

Πικέ: Προσφέρθηκε να παίξει και δωρεάν προκειμένου να δηλωθούν οι μεταγραφές!

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να έγινε… αστεράτη με τους παίκτες που πρόσθεσε στο δυναμικό της το τρέχον καλοκαίρι, ωστόσο, πάλι θα πρέπει να προσαρμοστεί με το salary cap της Λίγκας και να φροντίσει ώστε να πάρει το «ok» προκειμένου να δηλωθούν οι νέες μεταγραφές και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Ζεράρ Πικέ που από καιρό ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι πλέον βασική επιλογή του Τσάβι για τα στόπερ, αλλά επέλεξε να παραμείνει και με πείσμα ν’ αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, φέρεται να έκανε πρόταση που δεν περίμενε κανείς.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Σάντι Χιμένεθ, ο Λαπόρτα άκουσε από τον Καταλανό αμυντικό πως προσφέρει να παίξει μέχρι και δωρεάν για να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη απελευθέρωση στα οικονομικά μέχρι να συμμαζευτούν τελείως κι έτσι να μην υπάρξει πρόβλημα με τις μεταγραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ