aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠιάνιτς: «Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Πιάνιτς: «Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»

Ως ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα χαρακτήρισε την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα ο Μίραλεμ Πιάνιτς σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος, όχι μόνο για μένα τον ίδιο αλλά και για τους γονείς μου και για όλη τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη», ανέφερε ο Πιάνιτς.

Kαι συνέχισε: «Δεν ξεχνώ ποτέ από που προέρχομαι. Η Μπάρτσα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και να αποτελείς κομμάτι της, είναι μεγάλο βήμα για κάθε ποδοσφαιριστή. Η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της αλλά μόνο με τη σκληρή δουλειά, την προσπάθεια και την πίστη ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν στη ζωή. Και αυτό που έγινε, είναι μία απόδειξη. Τώρα οφείλω να κάνω τη δουλειά μου με την Γιουβέντους και να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτήν και έπειτα ανυπομονώ να αρχίσω να τρέχω στο Καμπ Νόου», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ