aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠερίπατος για την Ρεάλ, έλαμψε μέχρι και ο... Αζάρ! (vid)

Περίπατος για την Ρεάλ, έλαμψε μέχρι και ο… Αζάρ! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης χάλασε το πάρτι για τα 100ά γενέθλια της Αλαβές (1-4) με το τρίο Αζάρ, Κρόος, Μπενζεμά να κάνει εντυπωσιακά πράγματα στο χορτάρι.

Πολύ γρήγορα ξεπέρασε τις μετασεισμικές δονήσεις η Ρεάλ Μαδρίτης από το φιάσκο του κυπέλλου απέναντι στην Αλκογιάνο. Η βασίλισσα ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και χάλασε την γιορτή για τα 100ά γενέθλια της Αλαβές που υπέστη βαριά ήττα με 1-4. Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος, όταν η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν με πρωταγωνιστές τους Κρόος και Αζάρ καθάρισε το παιχνίδι.

Από κόρνερ του Γερμανού και κεφαλιά του Κασεμίρο, η βασίλισσα πήρε προβάδισμα από νωρίς, ενώ την σκυτάλη πήρε ο Αζάρ, ο οποίος με όμορφη ασίστ σέρβιρε το 0-2 στον Μπενζεμά (41’) και λίγο αργότερα (45’) έκανε το 0-3.

Στην επανάληψη, η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβασε στροφές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το 1-3 από τον Χοσέλου (59’), όμως η τελευταία λέξη ανήκε στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με το 15ο φετινό του γκολ στην σεζόν έκανε το 1-4 (70’), που διατήρησε την βασίλισσα στην δεύτερη θέση και το -4 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ