aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠέρασε στην αντεπίθεση ο Λαπόρτα: «Θα επιτεθούμε στην ενορχηστρωμένη εκστρατεία»

Πέρασε στην αντεπίθεση ο Λαπόρτα: «Θα επιτεθούμε στην ενορχηστρωμένη εκστρατεία»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, προειδοποίησε την Παρασκευή (17/3) πως σκοπεύει όχι μόνο να «αμυνθεί», αλλά να κάνει «φουλ επίθεση» απέναντι σε όλους όσοι θεωρεί ότι έχουν ξεκινήσει «εκστρατεία» εναντίον του συλλόγου του.

Η «Μπάρτσα» ερευνάται απ’ τις ισπανικές αρχές για ύποπτες πληρωμές χρημάτων σε εταιρείες που ανήκουν σε πρώην επικεφαλής των διαιτητών της Ισπανίας. «Η εκστρατεία της οποίας είμαστε θύματα δεν έρχεται τυχαία. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος της είναι να αποσταθεροποιήσει την ομάδα και μεσοπρόθεσμα να ελέγξει την Μπάρτσα» τόνισε ο Λαπόρτα σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τα μέλη του συλλόγου.

Στις 10 Μαρτίου, η εισαγγελία της Μπαρτσελόνα κατηγόρησε τον σύλλογο, αλλά και τους πρώην προέδρους του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου (2014-2020) και Σάντρο Ροσέλ (2010-2014), όπως επίσης και το πρώην Νο2 της ισπανικής διαιτησίας Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα για «διαφθορά στον τομέα του αθλητισμού», «παραβίαση εμπιστοσύνης» και «ψεύτικα επιχειρηματικά αρχεία».

«Θα έχω χρόνο να σας εξηγήσω ποιοι, γιατί και πώς ενορχηστρώνουν αυτήν την εκστρατεία. Μην αμφιβάλλετε ότι θα αμυνθούμε. Και όχι μόνο θα αμυνθούμε αλλά θα επιτεθούμε», υποσχέθηκε ο Λαπόρτα στο μήνυμά μου που ανάρτησε δύο μέρες πριν το Clasico του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (19/3) στο Camp Nou.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ