aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠέρασε από το Βίγκο και «έπιασε» τη Ρεάλ η Σεβίλλη (vid)

Πέρασε από το Βίγκο και «έπιασε» τη Ρεάλ η Σεβίλλη (vid)

Ένα γκολ έφτανε στη Σεβίλλη ώστε να πιάσει την Ρεάλ Μαδρίτης στη βαθμολογία και να μοιράζονται μαζί τους 17 βαθμούς. Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγι επικράτησε 1-0 της Θέλτα, με γκολ του Ράφα Μιρ στο 54’ και έφυγε χαρούμενη από την έδρα της αντιπάλου.

Κάπως έτσι, βρίσκεται παρέα με τη Ρεάλ και την Ατλέτικο με 17 βαθμούς, ενώ και οι τρεις ομάδες έχουν ματς λιγότερο και την ευκαιρία, όταν δώσουν το… έξτρα ματς να πιάσουν την Σοσιεδάδ που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής ως τώρα.

Στο άλλο ματς που διεξήχθη νωρίτερα, η Βαγιεκάνο νίκησε με 2-1 την Έλτσε και συνεχίζει απτόητη την τρομερή της πορεία, που την φέρνει αυτή τη στιγμή στην 5η θέση με 16 βαθμούς και στο -1 από την 2η θέση!

Ο Μπόγιε στο 14’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενος, με τον Ερνάντες στο 26’ να ισορροπεί το ματς και τον Ντέκα στο 65ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 2-1, δίνοντας σπουδαία νίκη στους εξαιρετικούς φέτος γηπεδούχους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ