aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠέρασε από το «Μεστάγια» με σούπερ ανατροπή η Εσπανιόλ!

Πέρασε από το «Μεστάγια» με σούπερ ανατροπή η Εσπανιόλ!

Με εντυπωσιακό παιχνίδι αποχαιρετά το 2021 η La Liga!

Στην αυλαία της 19ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, η Εσπανιόλ απέδρασε με ένα απίστευτο τρίποντο από το «Μεστάγια» επικρατώντας 2-1 της Βαλένθια και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα!

Οι «νυχτερίδες» ξεκίνησαν αρκετά δυναμικά την αναμέτρηση, με την κεφαλιά του Ντούρο να σταματάει στο δοκάρι μόλις στο 9ο λεπτό. Στις αρχές της επανάληψης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Αλντερέτε στο 51ο λεπτό.
Και ενώ όλα έδειχναν πως θα έφτανα στο τέταρτο διαδοχικό τρίποντο, ήρθε η φάση του 83′, εκεί όπου ο Καρέρας ανατράπηκε εντός μεγάλης περιοχής από τον Ντούρο, ο οποίος μάλιστα αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ντε Τομάς και παρά την άσχημη εκτέλεση, έφερε το ματς στα ίσα!

Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα φτάνοντας στην ολική ανατροπή πέντε λεπτά αργότερα με τέρμα του Πουάδο. Η Βαλένθια «άγγιξε» την ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως η κεφαλιά του Ιράνθο σταμάτησε στο δοκάρι των Καταλανών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ