aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠέρασε αλώβητη από την Ανδαλουσία η Ρεάλ Μαδρίτης

Πέρασε αλώβητη από την Ανδαλουσία η Ρεάλ Μαδρίτης

Ζορίστηκε, αλλά γλίτωσε νέα «γκέλα» η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τα χρειάστηκε απέναντι στην εξαιρετική Μπέτις του Πελεγκρίνι, αλλά κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» (0-1) και επέστρεψε στα τρίποντα.

Το ματς είχε εξ αρχής καλό ρυθμό με την Μπέτις να πατάει καλύτερα και να έχει δύο μεγάλες φάσεις στο μισάωρο με Φεκίρ και Κανάλες αλλά ο Κουρτουά ήταν εκεί να κρατήσει το μηδέν και το παιχνίδι σε ισορροπία. Ο Ρουί Σίλβα είχε και αυτός την απάντησή του στην τελική του Καρβαχάλ, στην τελευταία φάση ενός πρώτου ισορροπημένου μέρους.

Ο Μπενζεμά απείλησε δις με την επανέναρξη, ο Βινίσιους λίγο αργότερα και η Ρεάλ άρχιζε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες προς τα καρέ των γηπεδούχων. Ο Κασεμίρο είχε μια αστεία σύγκρουση με τον διαιτητή Ερνάντες Ερνάντες στο 58ο λεπτό και τρία λεπτά αργότερα ο Καρβαχάλ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Μπενζεμά. Τελευταία φορά που είχε σκοράρει ο Ισπανός μπακ την 15η αγωνιστική της σεζόν 2019/20, πάλι δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του!

Τα λεπτά περνούσαν, η Μπέτις δεν έβρισκε απάντηση, με τον Αζάρ να αγγίζει το γκολ στο 90’+1′ αλλά να του το στερεί ο Ρουί Σίλβα, για να σώσει την Ρεάλ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουρτουά και να γλιτώσει το… έμφραγμα η ομάδα του και οι οπαδοί της στην ευκαιρία του Τέγιο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ