aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠάτησε τη Γρανάδα και… αναπνέει η Χετάφε (vid)

Πάτησε τη Γρανάδα και… αναπνέει η Χετάφε (vid)

Την ανοδική της πορεία από τη στιγμή που άλλαξε τεχνική ηγεσία, επιβεβαίωσε και σήμερα η Χετάφε! Η ομάδα του Κίκε Σετιέν επικράτησε 4-2 της Γρανάδα και… αναπνέει, ανοίγοντας τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 4 βαθμούς.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για τη Χετάφε εντός έδρας και πέμπτη στα έξι τελευταία στο γήπεδό της, που ατενίζει το μέλλον της με περισσότερο αισιοδοξία, με τη Γρανάδα να έχει μια απόσταση ασφαλείας 7 βαθμών.

Ο Σάντρο Ραμίρες έβαλε στο δεκάλεπτο μπροστά τους γηπεδούχους στο σκορ, με τον Σουάρες να ισοφαρίζει μετά από τρία λεπτά και οι δύο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες στο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, με την επανέναρξη ο Ουνάλ (47’) έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Χετάφε, η οποία το διεύρυνε με τον Μακσίμοβιτς στο 63’.

Η Γρανάδα μείωσε ξανά σε απόσταση βολής στο 78’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σουάρες, αλλά ο Μπόρχα Μαγιοράλ δέκα λεπτά αργότερα έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες των φιλοξενούμενων και… καθάρισα για τους γηπεδούχους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ