aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠαρί Σεν Ζερμέν: «Ναι, σκεφτήκαμε τον Μέσι»!

Παρί Σεν Ζερμέν: «Ναι, σκεφτήκαμε τον Μέσι»!

Από επίσημα χείλη και δη του αθλητικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, έγινε γνωστό πως υπηρξαν σκέψεις για τον Λιονέλ Μέσι όσο ήταν αβέβαιο αν θα παρέμενε τελικά ή όχι στην Μπαρτσελόνα!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ πήρε την απόφαση να τιμήσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει πιστός στον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται εδώ και δυο δεκαετίες από την ημέρα που ενσωματώθηκε στα τμήματα υποδομής.

Ναι μεν κατηγόρησε τον Μπαρτομέου για αθέτηση συμφωνίας και ανέφερε πως τα τελευταία χρόνια είχε χάσει τη χαρά της παρουσίας στους «μπλαουγκράνα», ωστόσο, δήλωσε επίσημα ότι θα συνεχίσει κανονικά μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Ο Λεονάρντο εκ μέρους της Παρί, σε συνέντευξή του στο Canal+, παραδέχθηκε για το κλαμπ ότι: «Ναι, σκεφτήκαμε τον Μέσι… Προφανώς και είναι πολύ μπερδεμένο το θέμα με το Financial Fair Play, αλλά όταν ακούσαμε πως ο Μέσι μπορούσε να είναι διαθέσιμος στο μεταγραφικό τοπίο, αυτό αποτέλεσε δέλεαρ για εμάς…

Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε αν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Πλέον όλες οι ομάδες πρέπει να πουλήσουν πρώτα και μετά να αγοράσουν και το ίδιο συμβαίνει και με την Παρί. Δεν είμαστε διαφορετικοί εμείς…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ