aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠαρί Σεν Ζερμέν: Απειλές και σε άλλες παίκτριες πριν από την επίθεση στη Χαμραουί

Παρί Σεν Ζερμέν: Απειλές και σε άλλες παίκτριες πριν από την επίθεση στη Χαμραουί

Νέα αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιρα Χαμραουί, και την οποία φέρεται να σχεδίασε η συμπαίκτριά της, Αμινατά Ντιαλό, η οποία έχει ήδη συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές των Βερσαλλιών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Equipe, η φερόμενη ως δράστρια προσέλαβε δύο άνδρες οι οποίοι την Πέμπτη (4/11) επιτέθηκαν στην Χαμραουί με σιδερολοστό και τη χτυπούσαν στα πόδια για να την τραυματίσουν και να μην μπορεί να αγωνίζεται. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να καλύψει τη θέση της η Ντιαλό.

Μάλιστα, δημοσίευμα του γαλλικού RMC υποστηρίζει ότι νωρίτερα πολλές ακόμη παίκτριες της ομάδας του Παρισιού δέχθηκαν απειλές, μεταξύ των οποίων και η Χαμραουί, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερα στοιχεία ή να διευκρινίζει τι είδους απειλές δέχθηκαν και από ποιον.

Η Χαμραουί, που επέστρεψε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα, μώλωπες, αλλά και γρατσουνιές στα πόδια, τις κνήμες και τους μηρούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω ρεπορτάζ κάνει λόγο για φιλική σχέση των δύο γυναικών, καθώς είχαν κάνει κοινές διακοπές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ