aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠαραμένει στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν

Παραμένει στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν

Όπως ορίζεται σε μια ρήτρα στο συμβόλαιο επιστροφής του στη Μαδρίτη, που υπεγράφη πέρυσι τον Αύγουστο, η Ατλέτικο ενεργοποίησε τον δεύτερο χρόνο δανεισμού του Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός λοιπόν θα παραμείνει «ροχιμπλάνκος» για δεύτερη χρονιά μετά την επιστροφή του το καλοκαίρι του 2020.

Όταν ολοκληρωθεί και ο δεύτερος χρόνος παρουσίας του στην ομάδα, θα πρέπει να αποπληρωθεί και η οψιόν αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ η οποία συμφωνήθηκε τον Αύγουστο του 2020, όταν ο παίκτης αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα. Για να γίνει αυτό πρέπει να παίξει τουλάχιστον το 50% των επίσημων αγώνων των «κολτσονέρος» (υπολογίζονται και οι δύο σεζόν δανεισμού του) κάτι που φυσικά θα συμβεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Οι φήμες που ήθελαν τους «ροχιμπλάνκος» να μην παρατείνουν τον δανεισμό του ήταν ανακριβείς όπως αναφέρει η Marca καθώς ποτέ δεν εξέτασαν από τον σύλλογο την περίπτωση αποδέσμευσης από τον Γάλλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ