aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΌταν ο Ροναλντίνιο «χάζεψε» τον Τζέραρντ και τον έκανε να... σωριαστεί (vid)

Όταν ο Ροναλντίνιο «χάζεψε» τον Τζέραρντ και τον έκανε να… σωριαστεί (vid)

Είναι γνωστό πως το να έχεις αντίπαλο τον Ροναλντίνιο δεν είναι και το πιο εύκολο έργο. Οι αντίπαλοι του Ρόνι έβλεπαν εφιάλτες κάθε φορά που τον αντιμετώπιζαν.

Όπως και ο Στίβεν Τζέραρντ όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον Βραζιλιάνο σταρ, όταν οι δύο εθνικές ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Γουέμπλεϊ το 2007.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ προσπάθησε μετά κόπων και βασάνων να σταματήσει τον Ρόνι, ο οποίος έβγαινε γρήγορα στην αντεπίθεση.

Το αποτέλεσμα μάταιο μιας και ο σταρ της Βραζιλίας με μία μαγική ντρίμπλα προσπέρασε τον Τζέραρντ και τον έκανε να πέσει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ροναλντίνιο δεν έμεινε εκεί καθώς στη συνέχεια της φάσης έβγαλε με no-look πάσα τον Βάγνκερ Λοβ μόνο του απέναντι στον πορτιέρε της Αγγλίας. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος επιθετικός γλίστρησε και δεν μπόρεσε να εκτελέσει.

Θυμηθείτε την φάση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ