aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟσβάλτνο: «Ο Μέσι ζει σε χρυσό κλουβί»

Οσβάλτνο: «Ο Μέσι ζει σε χρυσό κλουβί»

Σε συνέντευξή του στη «Marca» ο παλαίμαχος επιθετικός Ντάνιελ Οσβάλντο εξηγεί γιατί δεν θα ήθελε η ζωή του να είναι σαν του Λιονέλ Μέσι.

Κάθε άνθρωπος που έχει αγαπήσει την μπάλα του ποδοσφαίρου θα ονειρευόταν να έχει μια ζωή σαν του Λιονέλ Μέσι. Σωστά; Με αυτήν την άποψη είναι εντελώς αντίθετος ο Ντάνιελ Οσβάλντο σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στη Marca. Ο Αργεντινο-Ιταλός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε προκαλέσει αίσθηση πριν δύο χρόνια, όταν μετά από μια καριέρα σε ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Ρόμα αποφάσισε να αποσυρθεί από το άθλημα σε ηλικία μόλις 30 ετών. Η εξήγηση που είχε δώσει ήταν πως «ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν είναι πια για εμένα». Ουσιαστικά μιλώντας για τον Λιονέλ Μέσι μας έδωσε περισσότερα για να καταλάβουμε το σκεπτικό του.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να είναι σαν τον Λιονέλ Μέσι, απάντησε: «όχι. Θα ήθελα να παίζω σαν τον Μέσι, αλλά δεν έχει ζωή. Είναι σαν να ζει σε ένα χρυσό κλουβί. Δεν θα μπορούσε να πάει κάπου και να πιει ένα ποτό με την ησυχία του. Ίσως δεν τον νοιάζει αυτό, αλλά εμένα με νοιάζει. Τον φαντάζομαι να αγοράζει τη μεγαλύτερη τηλεόραση στον κόσμο, αλλά να μην είναι ποτέ στο καθιστικό του για να τη χρησιμοποιήσει. Πιθανότατα οδηγεί μια Φεράρι, αν και το σπίτι του είναι μόλις ένα τέταρτο μακριά από το προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ