aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟριστική η μεγάλη επιστροφή του Γκριζμάν στην Ατλέτικο - Στα 40 εκατ. ευρώ η ρήτρα!

Οριστική η μεγάλη επιστροφή του Γκριζμάν στην Ατλέτικο – Στα 40 εκατ. ευρώ η ρήτρα!

Είναι πλέον γεγονός! Ο Αντουάν Γκριζμάν επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία κατέληξε σε οριστική συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Όπως μεταδίδουν οι μεγαλύτεροι δημοσιογράφοι και τα ευρωπαϊκά Μέσα αυτή τη στιγμή, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ενώ πρόλαβαν και την χρονική προθεσμία. Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα δώσει ένα «ενοίκιο» στην Μπαρτσελόνα, ενώ αν πληρώσει το ερχόμενο καλοκαίρι το ποσό των 40 εκατ. ευρώ θα μπορέσει να κάνει δικό της τον Γκριζμάν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το γεγονός ότι ο Σαούλ αποχώρησε για την Τσέλσι, άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του Γκριζμάν, αφού υπάρχει χώρος για ένα μεγάλο συμβόλαιο όπως του Γάλλου εξτρέμ που αναμένεται να καλύψει εξ ολοκλήρου η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Η Μπαρτσελόνα είχε αποκτήσει πριν από δύο καλοκαίρια τον Αντουάν Γκριζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, καταβάλοντας το ποσό των 120 εκατ. ευρώ στους «ροχιμπλάνκος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ