aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟκτώβριο και Μάρτιο τα Clasicos στη LaLiga, χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα

Οκτώβριο και Μάρτιο τα Clasicos στη LaLiga, χωρίς ντέρμπι η πρεμιέρα

Στις 24 Οκτωβρίου στο Καμπ Νόου (10η αγωνιστική) και στις 20 Μαρτίου 2022 στο «Μπερναμπέου» (29η αγωνιστική), θα διεξαχθούν τα δύο Clasicos στη La Liga ανά,εσα σε Μπαρσελόνα και Ρεάλ, όπως προέκυψε από την σημερινή κλήρωση.

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με την πρώτη αγωνιστική «απλωμένη» σε τρεις ημέρες, στις 13, 14 και 15 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
Αλαβές- Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Θέλτα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Μαγιόρκα-Μπέτις
Κάντιθ-Λεβάντε
Οσασούνα-Εσπανιόλ
Σεβίλη-Ράγιο Βαγεκάνο
Βαλένθια-Χετάφε
Βιγιαρεάλ-Γρανάδα
Έλτσε-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Όπως είναι γνωστό τη σεζόν 2021-22, θα υπάρξουν αγώνες τις Παρασκευές και τις Δευτέρες, εκτός από Σάββατο και Κυριακή, αφού δικαστήριο δικαίωσε τη LaLiga στη διαμάχη της με την ομοσπονδία (RFEF), σχετικά με τις ποδοσφαιρικές ημερομηνίες.

Αυτή τη σεζόν το Clásico θα επιστρέψει στο «Μπερναμπέου», μετά το Αλφρέδο Ντι Στέφανο, που το φιλοξένησε στη σεζόν 2020/2021. Στην πραγματικότητα, το τελευταίο παιχνίδι που παίχτηκε στην φυσική έδρα της Ρεάλ πριν από το «λουκέτο» λόγω της πανδημίας ήταν ο αγώνας εναντίον της Μπαρτσελόνα.

H προσεχής σεζόν, 2021/2022, θα έχει πέντε εμβόλιμες αγωνιστικές, μέσα στην εβδομάδα: 22 Σεπτεμβρίου, 27 Οκτωβρίου, 19 Ιανουαρίου, 20 Απριλίου και τέλος 11 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ