aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAOι τρεις επιλογές της Μπαρτσελόνα για την επίθεση: Καβάνι, Βέρνερ, Στέρλινγκ

Oι τρεις επιλογές της Μπαρτσελόνα για την επίθεση: Καβάνι, Βέρνερ, Στέρλινγκ

Είναι βέβαιο πως η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί τον Ιανουάριο για την απόκτηση επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού καθώς χρήματα δεν υπάρχουν, και οι υποψήφιοι είναι οι Έντινσον Καβάνι, ο Τίμο Βέρνερ και ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

Το όνομα του Ουρουγουανού ακούστηκε για τους Καταλανούς και το περασμένο καλοκαίρι, ο Άγγλος «παίζει» έντονα τις τελευταίες ημέρες και ο Γερμανός μπαίνει πια και αυτός στη λίστα με τους υποψήφιους.

Ο Τσάβι θα έχει, φυσικά, λόγο στην επιλογή, ωστόσο δεν μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο με δεδομένο ότι η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα είναι άσχημη, ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα είναι δανεικός και θα πρέπει να βρεθεί «χρυσή» τομή με την ομάδα που θα τον δώσει.

Το όνομα του Στέρλινγκ γράφεται στα ισπανικά δημοσιεύματα όλο και περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με την κατάστασή του στη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας αγωνιστεί μόλις 376 λεπτά φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, θέλει να παίζει σε ομάδα στην οποία θα πρωταγωνιστεί και στη Βαρκελώνη θα έχει αυτή την ευκαιρία.

Ο Καβάνι θεωρείται ιδανική επιλογή για να παίξει βασικός στο δεύτερο μισό της σεζόν, διαθέτει την εμπειρία για να βοηθήσει και τους νεότερους παίκτες και εκτιμάται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει πρόβλημα για την μετακίνησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ