aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟι λόγοι που η Ρεάλ δεν… θέλει τον Ρονάλντο

Οι λόγοι που η Ρεάλ δεν… θέλει τον Ρονάλντο

Τα σενάρια επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολλά και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στη «βασίλισσα». Τα οικονομικά προβλήματα της Γιουβέντους οδηγούν τον CR7 μακριά από το Τορίνο, καθώς δύσκολα οι πρωταθλητές Ιταλίας μπορούν με τη νέα τάξη πραγμάτων να πληρώσουν το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρουν, πάντως ισπανικά δημοσιεύματα, παρά το γεγονός ότι υπάρχει έντονη «φιλολογία», υπάρχουν σημαντικοί λόγοι για τους οποίους δεν φαίνεται πως θα προχωρήσει εντέλει η μεγάλη επιστροφή.

Οι σημαντικότεροι λόγοι είναι οι διαφορές του συμβολαίου. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήθελε μακροχρόνιο συμβόλαιο, ενώ η Ρεάλ ήθελε να του το ανανεώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος της Μαδρίτης. Επίσης πολλοί είναι αυτοί που έχουν δυσανασχετήσει με τον τρόπο που έφυγε από τη Ρεάλ. Η στάση του αμέσως μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά κυρίως με την αποχή του από τη βράβευση του Μόντριτς ως κορυφαίου παίκτη δεν «έκατσε» ωραία στο διοικητικό και όχι μόνο στρατόπεδο της Ρεάλ.

Γι’ αυτούς τους λόγους τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα επιστρέψει, σε συνδυασμό βέβαια με το γεγονός πως έχει… μεγαλώσει. Παρόλα αυτά, όταν μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όλα είναι ανοιχτά. Στη Ρεάλ εκτιμούν την προσφορά του και γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια πιθανή επιστροφή του θα έχει μεγάλη εμπορική απήχηση, που ειδικά αυτή τη στιγμή είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ