aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΟμπαμεγιάνγκ ο αντι-Γκριεζμάν στην Ατλέτικο;

Ομπαμεγιάνγκ ο αντι-Γκριεζμάν στην Ατλέτικο;

Με την αποχώρηση του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο να θεωρείται δεδομένη, άρχισαν τα σενάρια για τον πιθανό αντικαταστάτη του. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Γάλλος επιθετικός της Ατλέτικο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρσελόνα ή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μάλλον έχει επαφές και με τους δύο συλλόγους, είναι σίγουρο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα φύγει από τη Μαδρίτη.

Το νέο σενάριο, λοιπόν, θέλει τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να τον αντικαθιστά στους «ροχιμπλάνκος», με δεδομένη και τη δήλωση του Γκαμπονέζου ποδοσφαιριστή ότι δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ντόρτμουντ. Καθώς, λοιπόν, και ο Ομπαμεγιάνγκ είναι… φευγάτος από τους Βεστφαλούς, δεν είναι απίθανο να καταλήξει στην Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2018.

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η Ατλέτικο αναζητά παίκτες για να αντικαταστήσει τον Γκριεζμάν. Όλα μπορούν να συμβούν. Θα δούμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ομπαμεγιάνγκ όταν ρωτήθηκε σχετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ