aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟμπαμεγιάνγκ: Ο άνθρωπος των ντέρμπι μετά τα γκολ στο clasico (vid)

Ομπαμεγιάνγκ: Ο άνθρωπος των ντέρμπι μετά τα γκολ στο clasico (vid)

Το ιστορικό πέρασμα της Μπαρτσελόνα από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το βράδυ της Κυριακής έκανε τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να συμπεριλάβει το όνομά του σε μια από τις πιο επιβλητικές εκτός έδρας νίκες των «μπλαουγκράνα» στα χρονικά του clasico.

Και επί προσωπικού, ο Γκαμπονέζος κατάφερε να βάλει στη… συλλογή του ακόμα μια μεγάλη «μάχη» στην οποία καταφέρνει να βρει δίχτυα. Στις χώρες που έχει αγωνιστεί, εξαιρουμένης της Ιταλίας όπου με τη φανέλα της Μίλαν δεν ευτύχησε να σημειώσει γκολ σε κάποιο μεγάλο ντέρμπι, έχει καταφέρει να χριστεί σκόρερ σε κάθε σπουδαία αναμέτρηση με τις ομάδες τη φανέλα των οποίων έχει φορέσει!

Από το ντέρμπι του Ροδανού όπου ως μέλος της Σεντ – Ετιέν έχει να θυμηθεί γκολ κόντρα στη Λυών, μετακομίζοντας στη Γερμανία σκόραρε και σε ντέρμπι της Κοιλάδας του Ρουρ, αλλά και σε κόντρα με τους Βαυαρούς της Μπάγερν.

Η Ντόρτμουντ πήρε από εκείνον έξι τέρματα απέναντι στην Σάλκε και έπειτα είχε άλλα έξι κόντρα στο κλαμπ του Μονάχου, για ν’ ακολουθήσουν οι μεγάλες «μάχες» με την Τότεναμ στο Βόρειο Λονδίνο μετά τη μετακίνηση του «Όμπα» στην Άρσεναλ.

Άλλα τέσσερα γκολ εκεί με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» και τώρα από το πρώτο του clasico ως κομμάτι της Μπαρτσελόνα έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό με δυο γκολ απέναντι στην Ρεάλ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ