aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ο Σιμεόνε ζήτησε τον Βλαχοδήμο από τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης»

«Ο Σιμεόνε ζήτησε τον Βλαχοδήμο από τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης»

Η Ατλέτικο αναζητεί έναν νέο τερματοφύλακα που να μπορεί να ανταγωνιστεί ισάξια τον Γιάν Όμπλακ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια των «ροχιμπλάνκος» και εκλεκτός φαίνεται πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο Τσόλο Σιμεόνε έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Έλληνα πορτιέρο που έπειτα από αρκετές σεζόν στην Μπενφίκα παρουσιάζεται έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Και είναι αλήθεια πως το να παίξει στο «Wanda Metropolitano» με τη φανέλα της Ατλέτικο είναι κάτι που τον εξιτάρει, όπως επισημαίνουν οι Ισπανοί.

Ο Βλαχοδήμος, βέβαια, δεν είναι ένα νέο όνομα στην ατζέντα της Ατλέτικο. Και το περασμένο καλοκαίρι είχε ρωτήσει την Μπενφίκα για τον διεθνή τερματοφύλακα, αλλά τότε οι Λουζιτανοί αρνήθηκαν να διαπραγματευτούν την αποχώρησή του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ η Μπενφίκα έχει διάθεση το καλοκαίρι να τον παραχωρήσει με ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ, με την Ατλέτικο, όμως, να έχει διάθεση να κάνει κίνηση με λιγότερα χρήματα και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ένας από τους τους παίκτες που θα μπορούσαν να μειώσουν την τιμή της άφιξης του Έλληνα στην Ατλέτικο θα ήταν ο Ερέρα, ο οποίος είναι πρόθυμος να φύγει από την ομάδα της Μαδρίτης για να επιστρέψει στην Πορτογαλική Λίγκα, μια διοργάνωση στην οποία πέρασε τα καλύτερά του χρόνια ως επαγγελματίας.

Επίσης, ένας άλλος ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να φτάσει στην πορτογαλική ομάδα ως διαπραγματευτικό χαρτί θα ήταν ο Κοντόγκμπια, ένας άλλος παίκτης που δεν έχει εμπιστοσύνη από τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ