aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Ρονάλντο μεσολαβεί για να πάει ο Λουίς Ενρίκε στην εθνική Βραζιλίας

Ο Ρονάλντο μεσολαβεί για να πάει ο Λουίς Ενρίκε στην εθνική Βραζιλίας

Ένας από τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει η εθνική Βραζιλίας για τον πάγκο της ομάδας μετά την αποχώρηση του Τίτε, είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε.

Μία συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών κανονίζεται για τις επόμενες μέρες στην Ισπανία, μετά από επιθυμία του προέδρου της ομοσπονδίας της Βραζιλίας. Ο Ισπανός προπονητής είναι ενθουσιασμένος από το γεγονός πως τον πλησίασε ο Ρονάλντο (το «φαινόμενο») για να του μεταφέρει το ενδιαφέρον, ο οποίος έχει αποφασίσει εθελοντικά να βοηθήσει την ομοσπονδία της πατρίδας του με τις επαφές της με τους κορυφαίους προπονητές μέσω των διασυνδέσεών του.

Στην περίπτωση του Λουίς Ενρίκε οι δύο τους έχουν αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Πάντως, στα «κιτάπια» της ομοσπονδίας της «Σελεσάο» παίζει πολύ δυνατά και το όνομα του Κάρλο Αντσελότι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ