aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Ροναλντίνιο είναι κοντά να αγωνιστεί ξανά στην «Kings League» του Πικέ

Ο Ροναλντίνιο είναι κοντά να αγωνιστεί ξανά στην «Kings League» του Πικέ

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φαίνεται πως είναι κοντά στο να υπογράψει στην Πορθίνος, μία από τις ομάδες που αγωνίζονται στην «Kings League», που δημιούργησε ο Ζεράρ Πικέ.

Ο συνιδρυτής της λίγκας μαζί με τον πρώην διεθνή Ισπανό κεντρικό αμυντικό αποκάλυψε μερικές πληροφορίες σχετικά με τον επόμενο παίκτη-έκπληξη του τουρνουά λέγοντας πως πρόκειται για κάποιον που θα χρειαστεί μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξή του ενώ ο συγκεκριμένος ανήκει στους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν από το άθλημα.

Μάλιστα τόνισε πως ο Ζεράρ Πικέ μίλησε απευθείας μ’ εκείνον και ότι έχει λάβει ένα μήνυμα που λέει πως θα γίνει 100%, αλλά δεν μπορεί να το δώσει στην δημοσιότητα, επειδή θα τον καταλάβουν από την προφορά του.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είπε: «Δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω μία αφίσα σε κτήριο ή σ’ ένα ελικόπτερο». Το όνομα του Ροναλντίνιο ανέφερε πρώτος ο streamer Σπουρσίτο, με τον δημοσιογράφο Ζεράρ Ρομέρο να επιβεβαιώνει πως ο Βραζιλιάνος θρύλος θα είναι στην Βαρκελώνη εκείνες τις μέρες. Ο Πικέ αντέδρασε λέγοντας πως: «Είναι στο επίπεδο του Ροναλντίνιο. Μπορεί να… φάει στο τραπέζι του Ροναλντίνιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ