aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Πικέ φέρεται να υποκίνησε την αποχώρηση του Μέσι, ο Αργεντινός τον αποκαλεί «Ιούδα»

Ο Πικέ φέρεται να υποκίνησε την αποχώρηση του Μέσι, ο Αργεντινός τον αποκαλεί «Ιούδα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» που επικαλείται ρεπορτάζ του Ισπανού δημοσιογράφου ‘Pipi’ Estrada ο Ζεράρ Πικέ υποκίνησε την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, κι ο σταρ της Αργεντινής τον αποκάλεσε «Ιούδα».

Η ημέρα που ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε με δάκρυα την Μπαρτσελόνα ήταν μια συγκλονιστική στιγμή, όχι μόνο για τους «μπλαουγκράνα», αλλά και για τον κόσμο του ποδοσφαίρου συνολικά. Η επιλογή αυτή ήταν η συνέπεια μιας απελπισμένης κίνησης του συλλόγου να φέρει σε μια ισσοροπία τα οικονομικά του και να συμμορφωθεί με το Financial Fair Play που καθιέρωσε η FIFA. Ο Μέσι είχε πει στον σύλλογο ότι επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην ομάδα με την επιστροφή του Ζοάν Λαπόρτα, ωστόσο η επιθυμία του δεν εισακούσθη με αποτέλεσμα το τεράστιο αυτό κεφάλαιο στην ιστορία των Καταλανών να κλείσει.

Αυτή την Παρασκευή (03/02) Ισπανός δημοσιογράφος αποκάλυψε τι συνέβη στην καρδιά του καταλανικού συλλόγου, από τη στιγμή που το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να μην κρατήσει την κορυφαία μορφή του και ένας από αυτούς που κατηγορούνται ότι επηρέασαν την τελική απόφαση του συμβουλίου ήταν ένας άλλος ηγέτης της ομάδας, που δεν είναι άλλος από τον Ζεράρ Πικέ.

Σύμφωνα με τον “Πίπι” Εστράδα, από την εκπομπή Salvame, η “προδοσία” του Πικέ προκάλεσε αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ των δύο παικτών, παρά το γεγονός ότι και οι δύο έπαιζαν μαζί στους «μπλαουγκράνα» από τα τμήματα υποδομής. Ο λόγος; Ο Μέσι ανακάλυψε ότι ο Πικέ είχε συνωμοτήσει με τα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου για να αποδεσμευτεί ο Αργεντινός.

«Χωρίς τον Λέο, το θέμα του Financial Fair Play έχει διευθετηθεί»
Αυτό ήταν το επιχείρημα του πρώην αμυντικού των Καταλανών, το οποίο ενόχλησε τον Μέσι, ο οποίος σε απάντηση του άφησε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας καθώς αποχαιρετούσε την ομάδα της Καταλονίας στα αποδυτήρια έγραψε τη λέξη «Ιούδας» με κεφαλαία γράμματα στον πίνακα των αποδυτηρίων.

Ακόμη στο πλαίσιο αυτής της διαμάχης αναφέρθηκε ότι με την πάροδο του χρόνου υπήρχε κακή σχέση μεταξύ των τότε συντρόφων του Πικέ και του Μέσι: της Σακίρα και της Αντονέλα Ροκούτσο, αντίστοιχα. Όμως η σύζυγος του Μέσι εξέφρασε πρόσφατα την υποστήριξή της στην Κολομβιανή τραγουδίστρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ