aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Πικέ απάντησε στο «diss» της Σακίρα: «Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο...

Ο Πικέ απάντησε στο «diss» της Σακίρα: «Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο γήπεδο με Twingo»

Το σήριαλ ανάμεσα στον Πικέ και την Σακίρα συνεχίζεται με το διάσημο πρώην ζευγάρι πλέον να επιδίδεται σε ένα ανελέητο πινγκ πόνγκ ανταλλάσοντας «σπόντες» ο ένας για τον άλλον.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ της ποπ μουσικής έκανε πρώτη την αίσθηση με το «diss», γεμάτο νόημα κομμάτι της, στο οποίο μεταξύ άλλων τραγουδά: «Αξίζω όσο δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo. Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio».

Ο άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν άφησε αναπάντητα τα «καρφιά» της πρώην συζύγου του, αναφέροντας σε πρόσφατο stream του πως σύναψε χορηγική συμφωνία με την… Casio, φορώντας, μάλιστα, ρολόι της διάσημης μάρκας, θέλοντας να πικάρει τον στίχο της Σακίρας.

Ωστόσο ο Πικέ δεν έμεινε εκεί ρίχνοντας ακόμη μια μπηχτή προς την Σακίρα, μιας και συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo, όπως αναφέρει και η Σακίρα στο τραγούδι της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ