aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Ντεπάι γλίτωσε την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο

Ο Ντεπάι γλίτωσε την Μπαρτσελόνα στο Μπιλμπάο

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε κοντά στην πρώτη της φετινή ήττα στη La Liga, όμως ένα τρομερό γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο 75′ της έφερε τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο 1-1 με την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο.

Οι Βάσκοι είχαν πάρει το προβάδισμα με κεφαλιά του Ινίγο Μαρτίνεθ στο 50ο λεπτό, μετά από ένα πρώτο 45λεπτο που ανήκε στους γηπεδούχους, που είχαν μάλιστα και δοκάρι με τον Σανσέτ στο 11’.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι Καταλανοί έμειναν με δέκα παίκτες, ελέω αποβολής του Γκαρθία, που ανέκοψε τον Γουίλιαμς πριν αυτός βρεθεί τετ α τετ με τον Νέτο.

Το 1-1 δεν άλλαξε έφερε την πρώτη φετινή απώλεια βαθμών για την Μπάρτσα, με την Αθλέτικ από την άλλη να έχει δύο ισοπαλίες μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντεπάι, που και είχε μία καλή στιγμή για την απόλυτη ανατροπή στο 86’, έγινε ο τρίτος παίκτης που έχει γκολ και ασίστ στα δύο πρώτα του ματς πρωταθλήματος με την Μπάρτσα μετά τους Φάμπρεγας και Σάντσες το 2011.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ