aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Νεϊμάρ θέλει να φύγει και... πιέζει για Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει και… πιέζει για Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Νεϊμάρ δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί, η Ρεάλ τον θέλει και ο Βραζιλιάνος έχει βάλει μπροστά την… αποχώρησή του.

Ο Νεϊμάρ θέλει να φύγει από το Παρίσι, η συμπεριφορά του μαρτυρά κάτι ανάλογο και σύμφωνα με την «Confidencial» έχει βάλει μπροστά… μηχανισμούς για να βρει μια διέξοδο. Ολα δείχνουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός του, ωστόσο δεν είναι εύκολο. Ρήτρα αποχώρησης δεν υπάρχει γι αυτή τη σεζόν, ενώ το 2020 πρέπει να δοθούν στους Παριζιάνους 170 εκατ. ευρώ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Κελαϊφί κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει να τα κάνει όλα ο Νεϊμάρ! Πριν λίγες ημέρες, ο διάσημος μάνατζερ, Βάγκνερ Ριμπέιρο ήταν στη Μαδρίτη και συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της Βασίλισσας. Οι Βραζιλιάνοι τονίζουν πως έχουν αρχίσει οι… διαδικασίες για να εκμεταλλευθεί η πλευρά του Νεϊμάρ το ότι η Παρί είναι βυθισμένη στο «financial fair play».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ