aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Μπάρσα και το σεβόμαστε»

«Ο Νεϊμάρ έχει συμβόλαιο με την Μπάρσα και το σεβόμαστε»

Ο Πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ-Κελαΐφί, επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους σχετικά με το ενδιαφέρον του συλλόγου για την αγορά του Νεϊμάρ.

«Όλα όσα ακούγονται είναι απλώς φήμες, ο Νεϊμάρ είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα αυτή την στιγμή και θα δούμε τι πρόκειται τελικά να συμβεί. Η Παρί Σεν Ζερμέν σέβεται όλα τα συμβόλαια που υπάρχουν ανάμεσα σε άλλους συλλόγους και τους ποδοσφαιριστές τους. Ελπίζω να επανέλθουμε στο συγκεκριμένο ζήτημα κάποια άλλη στιγμή. Η φιλοδοξία της Παρί είναι να έχει στο δυναμικό της σπουδαίους παίκτες, οι οποίοι να είναι αναγνωρισμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό μας βοηθάει να αυξήσουμε τη δημοτικότητά μας και ο σύλλογος επιδιώκει να αποκτά προπονητές και ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τις προσδοκίες μας», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Κυπελλούχων Γαλλίας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Μαρόκου «Medi 1 TV».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ