aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ο Μέσι δεν έχει βγάλει την Μπαρτσελόνα από το κεφάλι του και η Παρί χάνει...

«Ο Μέσι δεν έχει βγάλει την Μπαρτσελόνα από το κεφάλι του και η Παρί χάνει την υπομονή της»

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αρχίσει και χάνει την υπομονή της με τον Λιονέλ Μέσι, για διαφορετικούς λόγους.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται όπως ενδεχομένως θα είχε φανταστεί ο Λιονέλ Μέσι. Εως τώρα έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές με τους Παριζιάνους, έχοντας μόλις τρία τέρματα απολογισμό. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο έχει αναγκάσει τον Λιονέλ Μέσι να απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια της ομάδας του.

Ωστόσο, ο Μέσι προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς με την εθνική του ομάδα και θα αγωνιστεί κανονικά με την «αλμπισελέστε» στον αγώνα με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως έκανε άλλωστε και με την Ουρουγουάη.

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο πάντως εξέφρασε τα παράπονά του από την πλευρά του, για την κλήση των Λιονέλ Μέσι και Λεονάρντο Παρέδες στην εθνική Αργεντινής, μιας και αμφότεροι προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «El Español», η διοίκηση των Παριζιάνων έχει αρχίσει και χάνει την υπομονή της με τον Μέσι, λόγω της κακής φυσικής κατάστασης του αλλά και των εμφανίσεων του με τη φανέλα της Παρί. Το ισπανικό δημοσίευμα προσθέτει ότι ο 34χρονος επιθετικός και η οικογένειά του δεν αισθάνονται πολύ άνετα στη γαλλική πρωτεύουσα και επιθυμία τους είναι να επιστρέψουν στη Βαρκελώνη, μιας και όπως τονίζεται ο «Μέσι δεν έχει καταφέρει να βγάλει την Μπαρτσελόνα από το κεφάλι του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ