aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ο Λουκακού θα υπέγραφε στην Μπαρτσελόνα του Κούμαν»

«Ο Λουκακού θα υπέγραφε στην Μπαρτσελόνα του Κούμαν»

Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται να είναι κομβικό για την Μπαρτσελόνα, που με τον Κούμαν στο τιμόνι, στο σύλλογο έχουν στόχο να ανανεώσουν την ομάδα και να «χτίσουν» το μέλλον.

Η παραμονή ή όχι, σαφώς, είναι το νούμερο ένα θέμα για την ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι το μόνο θέμα που πρέπει να λύσει η νέα διοίκηση.

Τη στιγμή που το όνομα του Ερλινγκ Χάαλαντ είναι στο προσκήνιο, η mundodeportivo.com, έρχεται να ρίξει στο… μπλαουγκράνα τραπέζι άλλο ένα όνομα, αυτό του Ρομελού Λουκακού.

Ο 28χρονος Βέλγος επιθετικός, που διανύει εξαιρετική σεζόν με την Ίντερ, έχοντας 26 γκολ και 7 ασίστ σε 35 ματς, έχει βρει στο Μιλάνο τη σταθερότητα που ζητούσε. Το συμβόλαιό του με τους νερατζούρι εκπνέει το 2024 κι η συνεργασία του με τον Αντόνιο Κόντε είναι εξαιρετική.

Τί θα μπορούσε να αλλάξει στα επαγγελματικά του; Μία πρόταση από τον Κούμαν για να φορέσει τη φανέλα των Καταλανών. Η Ίντερ, από την άλλη, θα έλεγε το «ναι» σε μια πρόταση 120.000.000 ευρώ, αν ήξερε ότι θα κρατήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες.

Από την άλλη, θυμίζουμε πως με τον ΟΛλανδό κόουτς απέκτησε ιδιαίτερη σχέση, μέσα από την κοινή τους παρουσία στην Έβερτον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ