aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Λεβαντόφσκι ήθελε Ρεάλ αλλά δέχθηκε «άκυρο», πριν υπογράψει στην Μπαρτσελόνα

Ο Λεβαντόφσκι ήθελε Ρεάλ αλλά δέχθηκε «άκυρο», πριν υπογράψει στην Μπαρτσελόνα

Η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν το καλοκαίρι του 2022 υπήρξε επεισοδιακή. Είχε προηγηθεί ανελέητο «πρέσινγκ» του Πολωνού σταρ στους Βαυαρούς, αποχή από την προετοιμασία και συνεντεύξεις στις οποίες «φώναζε» ανοιχτά πως ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Η μεταγραφή εν τέλει έγινε, ο Λέβα μετακόμισε στη Βαρκελώνη με τους πρωταθλητές Γερμανίας να βάζουν στα ταμεία τους 45 εκατομμύρια ευρώ και η Μπάρτσα απέκτησε το μεγάλο αστέρι που έψαχνε στη μετά-Μέσι εποχή. Ωστόσο, όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο «Relevo», οι Καταλανοί ήταν το Plan B του Λεβαντόφσκι, ο οποίος έψαξε πρώτα την πιθανότητα να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πολωνός σκεφτόταν από το 2021 να αποχωρήσει από την Μπάγερν για να αλλάξει παραστάσεις, έπειτα από επτά χρόνια στο Μόναχο και έντεκα συνολικά στη Γερμανία. Οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να κυνηγήσει τη μεταγραφή εκείνη τη χρονιά, γι’ αυτό και περίμενε υπομονετικά μέχρι το 2022. Κι όταν πήρε την απόφαση, ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι, επικοινώνησε πρώτα με τη Βασίλισσα, η οποία αποτελούσε τη Νο1 επιλογή του Λεβαντόφσκι για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι Μερένγκες, ωστόσο, απέρριψαν από την αρχή τον Πολωνό σούπερ σταρ. Δεδομένου ότι ο Καρίμ Μπενζεμά διένυσε χρονιά που του απέφερε τη Χρυσή Μπάλα και ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει ούτε αγωνιστικά, ούτε μισθολογικά η παρουσία του Λέβα, η πλευρά του Πολωνού έλαβε αρνητική απάντηση.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα μπήκε δυναμικά στην κούρσα της απόκτησής του, επικρατώντας των Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν και χάρη στη συνομιλία που είχε με τον Τσάβι, ο 34χρονος, πλέον, στράικερ πείστηκε να μετακομίσει στην Καταλονία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ