aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ «Ελσίνκι» βλέπει Μέσι για Profesor και θέλει τον Βιδάλ στο «La Casa De Papel»

Ο «Ελσίνκι» βλέπει Μέσι για Profesor και θέλει τον Βιδάλ στο «La Casa De Papel»

Ο Ντάρκο Πέριτς ή αλλιώς… Ελσίνκι κλήθηκε να παρομοιάσει τα αστέρια της Μπαρτσελόνα με τους χαρακτήρες του «La Casa De Papel», «βάφτισε» τον Μέσι ως ιδανικό Profesor και δήλωσε ότι θα έπαιρνε τον Αρτούρο Βιδάλ στη ληστεία για το «αλήτικο» ύφος του.

Όποιος δηλώνει πιστός φαν της σειράς, μάλλον δεν θα έλεγε όχι στο να ξεφορτωνόταν με κάποιον τρόπο τον… Αρτουρίτο για χάρη ενός συνονόματου.

Ο Αρτούρο Βιδάλ της Μπαρτσελόνα σίγουρα θα ήταν πιο συμπαθής στο κοινό και σύμφωνα με τον «Ελσίνκι», θα ταίριαζε ταμάμ στην πιο διάσημη κινηματογραφική συμμορία αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Ο Ντάρκο Πέριτς, εκ των πρωταγωνιστών του «La Casa De Papel» που κάνει πάταγο, μίλησε στην ιστοσελίδα των Μπλαουγκράνα, τους οποίους υποστηρίζει φανατικά και εξέφρασε την πεποίθησή του για τον Χιλιανό μέσο, ο οποίος λόγω της «πανκ» εμφάνισης του, θα είχε σίγουρο ρόλο στη… ληστεία του αιώνα.

Μάλιστα, ο Σέρβος ηθοποιός κλήθηκε να παρομοιάσει και τα αστέρια του κλαμπ με τους ήρωες της σειράς και δεν θα μπορούσε να μην ταυτίσει τον Λιονέλ Μέσι με τον «Προφεσόρ»:

«Ο Μέσι θα ήταν ο καθηγητής, είναι πολύ ήσυχος όπως κι εκείνος. Ο Ντένβερ θα μπορούσε να είναι ο Γκριεζμάν που είναι και φίλος μου και ως Τόκιο θα μπορούσε να παίξει ο Λουίς Σουάρες. Θα έβαζα και τον Ράκιτιτς στη θέση του ‘Βerlin’, δεν ξέρω αν θα του άρεσε βέβαια», δήλωσε συγκεκριμένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ