aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ ειδικός όρος που φέρνει τον Τσάβι «προ των πυλών» της Μπαρτσελόνα!

Ο ειδικός όρος που φέρνει τον Τσάβι «προ των πυλών» της Μπαρτσελόνα!

Εκτός διεκδίκησης του τίτλου έμεινε οριστικά η Μπαρτσελόνα, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Θέλτα στο «Καμπ Νου», και η διοίκηση κινείται για την αντικατάσταση του Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία, στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ ο Τσάβι είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του Ολλανδού τεχνικού, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Ισπανός παλαίμαχος άσος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αλ Σαντ. Ο Τσάβι θα βρεθεί στη Βαρκελώνη τις επόμενες ημέρες και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Λαπόρτα.

Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ματέο Αλεμάνι, έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Τσάβι, κλείνοντας το ραντεβού με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα. Ο άλλοτε σούπερ σταρ της ομάδας της Καταλονίας και της εθνικής Ισπανίας υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Κατάρ έως το 2023, με την αίρεση, όμως, διασφαλισμένη στο συμβόλαιο, που του επιτρέπει να αποχωρήσει, όποτε προκύψει πρόταση για να επιστρέψει ως προπονητής στην ομάδα της Βαρκελώνης!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ