aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Αζάρ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του στη Ρεάλ που λήγει το 2024

Ο Αζάρ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του στη Ρεάλ που λήγει το 2024

Ο Εντέν Αζάρ διανύει την τέταρτη διαδοχική σεζόν του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια θητεία με σταθερά καθοδική πορεία και με τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα μέχρι το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Βέλγος ουδέποτε προσαρμόστηκε στη Βασίλισσα, ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και διαρκή προβλήματα φυσικής κατάστασης, με τη μεταγραφή του ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ να αποτελεί μία από τις πλέον αποτυχημένες στην ιστορία των Μερένγκες και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Κι όπως όλα δείχνουν, η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα χρειαστεί να κάνει υπομονή μέχρι να ξεφορτωθεί τον Βέλγο εξτρέμ από τις τάξεις της, καθώς εκείνος σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2024!

Σύμφωνα με το «Athletic», η πλευρά του Αζάρ είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Ρεάλ μέσα στον Φεβρουάριο δίχως να υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη και τις τελευταίες ημέρες ο ίδιος με τους συνεργάτες του αποφάσισαν την παραμονή του στον σύλλογο για έναν ακόμα χρόνο, παρά την πλήρη αγωνιστική του απραξία (εφτά συμμετοχές φέτος, 42 αγωνιστικά λεπτά κατά μέσο όρο).

Ο Αζάρ αυτή τη στιγμή έχει το υψηλότερο συμβόλαιο στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης (περί τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως) και δεν προτίθεται να χαρίσει μέρος του για να μείνει ελεύθερος, επικαλούμενος σημαντικούς επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους πίσω από την απόφασή του. Είναι γεγονός άλλωστε πως η οικογένειά του έχει προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή στην ισπανική πρωτεύουσα και ο γιος του, Λέο, πρόσφατα εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αζάρ μεταγράφηκε στη Ρεάλ το 2019 από την Τσέλσι για το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, αν και με τα μπόνους που έχουν επιτευχθεί ως τώρα το συνολικό κόστος έχει αγγίξει τα 115 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας τον ως τον ακριβότερο παίκτη στην ιστορία των Μαδριλένων (προηγούμενο ρεκόρ του Μπέιλ στα 101 εκατ. ευρώ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ