aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΟ Αζάρ δεν έχει παίξει λεπτό σε εννέα Clasico ως παίκτης της Ρεάλ

Ο Αζάρ δεν έχει παίξει λεπτό σε εννέα Clasico ως παίκτης της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε κατά κράτος στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Μπαρτσελόνα (1-3) κι έδωσε συνέχεια στο ντεφορμάρισμα που διανύει μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ. Παίκτες-κλειδιά απουσίαζαν με τραυματισμό (Αλάμπα-Τσουαμενί), παίκτες-σταθερές αξίες είχαν κάκιστη απόδοση (Καρβαχάλ, Βινίσιους) και η εικόνα των Μερένγκες ήταν πολύ μακριά από τα στάνταρ τους, ιδίως για τελικό.

Ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, όμως, ο Εντέν Αζάρ δεν μπόρεσε να βρει χώρο σε ένα ακόμα Clasico. Ο Κάρλο Αντσελότι έριξε στο ματς από τον πάγκο τους Ροντρίγκο, Ασένσιο και Θεμπάγιος, δίχως να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Βέλγο εξτρέμ. Κάτι που σήμανε ότι ο πρώην παίκτης της Τσέλσι εξακολουθεί μετά από τριάμισι χρόνια στη Βασίλισσα και εννέα ντέρμπι, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ κόντρα στους Καταλανούς. Ούτε λεπτό.

Τη σεζόν 2019/20 καθώς και εκείνη του 2020/21, είδε όλα τα παιχνίδια (4) από την εξέδρα, λόγω μερικών από τους πολλούς τραυματισμούς που τον έχουν κρατήσει εκτός δράσης από την ημέρα που μετακόμισε στην ισπανική πρωτεύουσα. Κι αν για τις πρώτες δύο χρονιές έφταιγαν οι τραυματισμοί και η «κακοδαιμονία», από το 2021 κι έπειτα ο Βέλγος βρίσκεται σταθερά στην αποστολή της Ρεάλ στα Clasico, αλλά για πέμπτο διαδοχικό ματς δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και τα είδε εξ ολοκλήρου από τον πάγκο.

Μέχρι το τέλος της σεζόν απομένει τουλάχιστον ένα ακόμα ντέρμπι μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και μένει να φανεί αν ο 32χρονος Βέλγος θα πετύχει… κατόρθωμα, να φύγει δηλαδή από τη Ρεάλ μετά από τουλάχιστον τέσσερα χρόνια χωρίς να έχει παίξει ποτέ στο πιο διάσημο ντέρμπι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ