aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτοναρούμα: «Δεν φεύγω από την Παρί, θα επανορθώσουμε για την αποτυχία στο Champions League»

Ντοναρούμα: «Δεν φεύγω από την Παρί, θα επανορθώσουμε για την αποτυχία στο Champions League»

Αποφασισμένος να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να… επανορθώσει για τη φετινή αποτυχία των Παριζιάνων στο Champions League, εμφανίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στις έντονες αντιδράσεις διαμαρτυρίας των οπαδών, τον Λίο Μέσι, αλλά και την σχέση του με τον Κέιλορ Νάβας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντοναρούμα:

Για το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν: «Θα μείνω στην Παρί και θα προσπαθήσω να κερδίσω το Champions League μαζί της», τόνισε αρχικά ο Ιταλός τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λανς. Είμαι πολύ χαρούμενος. Για μένα η φετινή είναι μία σεζόν προσαρμογής, αλλά είμαι πραγματικά ευτυχισμένος για το πως πήγε για εμάς το πρωτάθλημα. Λυπάμαι που απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας στο Champions League, αλλά θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε».

Για το γεγονός πως οπαδοί της Παρί αποχώρησαν από το γήπεδο στο ματς με τη Λανς ως ένδειξη διαμαρτυρίας: «Με λυπεί πολύ αυτό, γιατί πάντα μας υποστήριζαν και ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας. Τους καταλαβαίνουμε, αφού και εμείς θέλαμε πάρα πολύ να τα πάμε καλά στην Ευρώπη. Όλοι μας στα αποδυτήρια υποφέραμε μετά τον αποκλεισμό, αλλά στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε στο Champions League».

Για τον Μέσι: «Ο Λίο συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος του κόσμου. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και πολύ σημαντικός για εμάς. Το έδειξε με το γκολ του στο σημαντικότατο παιχνίδι με τη Λανς. Πέρα από τον Μέσι, όλοι όσοι είναι στην ομάδα είναι πρωταθλητές και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για τον Κέιλορ Νάβας και τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ τους για τη θέση του βασικού γκολκίπερ στην Παρί: «Είμαι εδώ για να παίζω βασικός. Όπως είπα, για μένα ήταν μια χρονιά προσαρμογής. Δεν ήταν εύκολο που ήρθα σε μία χώρα με διαφορετική γλώσσα και διαφορετικές συνήθειες. Έχουμε μια υπέροχη σχέση με τον Νάβας, αλλά όπως έχει πει και εκείνος, δεν είναι εύκολος αυτός ο ανταγωνισμός που υπάρχει μεταξύ μας για τη θέση του τερματοφύλακα. Σίγουρα, κάτι πρέπει να αλλάξει».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Serie A: «Θα ήθελα η Μίλαν να στεφθεί πρωταθλήτρια. Μιλάω συχνά με τους πρώην συμπαίκτες μου και τους εύχομαι να κατακτήσουν το Σκουντέτο. Κάνουν μια φανταστική σεζόν και ο Πιόλι έχει κάνει πολύ καλή δουλεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ