aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτεπάι: Υποχωρεί η Μπαρτσελόνα «φορτσάρει» η Γιουβέντους

Ντεπάι: Υποχωρεί η Μπαρτσελόνα «φορτσάρει» η Γιουβέντους

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως εγκαταλείπει την περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι, με την Γιουβέντους να παρακολουθεί την περίπτωσή του.
Με την αποχώρηση του Λουίς Σουάρεζ το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα έψαχνε έναν άξιο αντικαταστάτη. Ο Ντεπάι ήταν ο παίκτης που έκανε «κλικ», αλλά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, οι Καταλανοί φαίνεται πως εγκαταλείπει την περίπτωση του Ολλανδού, με την Γιουβέντους να είναι η πιο «ζεστή» για την απόκτηση του.

Ο επιθετικός της Λυόν έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, για έναν μεγαλύτερο σύλλογο.

Σύμφωνα με την «SPORT», οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα φέρεται να μην είναι ιδιαίτερα θερμοί πλέον για την απόκτησή του στο τέλος της σεζόν. Οι μπλαουγκράνα φαίνεται πως εξετάζουν ποιοτικότερες και ακριβότερες επιλογές.

Η Γιουβέντους φαίνεται πως μπήκε γερά στο παιχνίδι για την απόκτησή του. Σύμφωνα με τo «Tuttosport» η ομάδα του Πίρλο φαίνεται διατεθειμένη να φέρει τον ταλαντούχο επιθετικό στο Τορίνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ