aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΝτε Γιονγκ: «Η Μπάρτσα μου ζήτησε να αποκλείσω τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ντε Γιονγκ: «Η Μπάρτσα μου ζήτησε να αποκλείσω τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ανυπόμονος για τη ρεβάνς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τους 16 του Champions League, είναι ο νεαρός μέσος του Άγιξ, Ντε Γιονγκ, που από το καλοκαίρι θα ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής μιλώντας στη «De Telegraaf», τόνισε ότι ο «Αίαντας» έχει την ποιότητα να ανατρέψει μέσα στο σπίτι της «Βασίλισσας» την ήττα με 2-1 και αποκάλυψε ότι οι «μπλαουγκράνα» του ζήτησαν να αποκλείσει τη Ρεάλ.

«Η Μπαρτσελόνα μου ζήτησε, όταν με πήρε, να αποκλείσω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το Σάββατο είδα το Clasico από το σπίτι μου, όμως όχι για να αναλύσω τη Ρεάλ, αλλά ως ακόμα ένας οπαδός στον καναπέ», είπε ο νεαρός άσος που τόνισε ότι η «Βασίλισσα» είναι το φαβορί για τον μεταξύ τους αγώνα.

«Αν αποκλείσουμε τη Ρεάλ θα εκπλήξουμε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και θα βάλουμε το όνομα του Άγιαξ στο χάρτη», συνέχισε ο Ντε Γιονγκ που θεωρεί ότι ο «Αίαντας» πρέπει να παίξει επιθετικά.

«Πρέπει να παίξουμε επιθετικά, να πιέσουμε και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί έχουμε αρκετή ποιότητα για να κάνουμε την έκπληξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ