aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτάνι Άλβες για Μπενζεμά: «Δεν με νοιάζει που παίζει στην Ρεάλ, τι παίκτης» (pic)

Ντάνι Άλβες για Μπενζεμά: «Δεν με νοιάζει που παίζει στην Ρεάλ, τι παίκτης» (pic)

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη – πρόκριση της Ρεάλ απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς πέτυχε και τα τρία γκολ των Μαδριλένων στο 3-1, απέναντι στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, ενώ παράλληλα έγινε ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον ο Γάλλος σέντερ φορ άφησε πίσω του τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο με 308 γκολ και βρίσκεται πίσω από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραούλ που έχουν 450 και 323 γκολ. Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος έχει τεθεί αρκετές φορές αντίπαλος με τον Μπενζεμά μέσω Instagram story υποκλίθηκε στον επιθετικό των «μερένγκες», έπειτα από την σπουδαία αυτή ανατροπή της Ρεάλ.

«Δεν με νοιάζει αν είναι από τη Μαδρίτη, αλλά τι παίκτης, τι παίκτης!! Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι!» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην ανάρτηση του για τον Μπενζεμά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ