aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτάνι Άλβες: «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, δεν θα τα πάρουμε μαζί μας στον τάφο»

Ντάνι Άλβες: «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα, δεν θα τα πάρουμε μαζί μας στον τάφο»

Ο Ντάνι Άλβες έχει γυρίσει στην Μπαρτσελόνα, που υπεραγαπά και περιμένει τον Ιανουάριο, ώστε να μπορεί να συμμετέχει σε αγώνες και να βοηθά στο γήπεδο τον παλιό του συμπαίκτη και φίλο του, Τσάβι, ο οποίος είναι πλέον προπονητής των «Μπλαουγκράνα».

Ο Βραζιλιάνος μπακ μπορεί να έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα, με χρήματα και κάθε λογής τίτλους και διακρίσεις, όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Ζώντας δύσκολα παιδικά χρόνια στη Βραζιλία, έμαθε να εκτιμά τα πάντα γύρω του και οι τελευταίες δηλώσεις του δείχνουν ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου ως άνθρωπος.

Μίλησε για την οπτική την οποία έχει απέναντι στο χρήμα και είπε ξεκάθαρα ότι δεν αποτελεί προτεραιότητά του, καθώς είναι άχρηστο στο τέλος της ζωής.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο κόσμος εύκολα παρασύρεται και νοιάζεται μόνο για τα χρήματα κάποια στιγμή. Όχι, όμως, εγώ. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Δεν είχα λεφτά μικρός και τώρα που έχω παραπανίσια δεν θα με αλλάξουν.

Άλλωστε, όταν πεθάνουμε, δεν θα πάρουμε μαζί μας ούτε τα λεφτά, ούτε τ’ αυτοκίνητα, ούτε τίποτα. Μόνο τις καλές αναμνήσεις και τις ευχάριστες στιγμές ζωής.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ