aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτάνι Άλβες: Αστυνομικός βιντεοσκόπησε τις πρώτες αντιδράσεις του θύματος αμέσως μετά την σεξουαλική επίθεση

Ντάνι Άλβες: Αστυνομικός βιντεοσκόπησε τις πρώτες αντιδράσεις του θύματος αμέσως μετά την σεξουαλική επίθεση

Σύμφωνα με το «El Periodico de Catalunya» ένας άνδρας της αστυνομίας βιντεοσκόπησε κατά λάθος τις πρώτες αντιδράσεις του θύματος τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ής προς 31η Δεκεμβρίου 2022.

Το θύμα κάλεσε σε βοήθεια τις πλησιέστερες Αρχές για να αναφέρει τι είχε συμβεί. Βρήκε μια περίπολο της Mossos d’Esquadra κι ένας από τους αστυνομικούς ενεργοποίησε κατά λάθος την προσωπική του κάμερα στο στήθος, απαθανατίζοντας την αρχική αφήγηση της γυναίκας η οποία ταυτίζεται με τα όσα κατέθεσα αργότερα ενώπιον του ανακριτικού δικαστηρίου!

Συντετριμμένη και νευρική, αφηγήθηκε μια σειρά ενεργειών του Ντάνι Άλβες, τις οποίες επανέλαβε τόσο δύο ημέρες αργότερα, όταν επισημοποίησε την καταγγελία της, όσο και στις 20 Ιανουαρίου, όταν εμφανίστηκε στα δικαστήρια ως αποτέλεσμα της διαδικασίας. Με άλλα λόγια, ήταν πιστή στην ίδια εκδοχή τόσο σε κατάσταση σοκ όσο και λίγες εβδομάδες αργότερα, όταν είχε προλάβει να επεξεργαστεί τα όσα είχε βιώσει και επομένως θεωρήθηκε ότι είχε πλήρη διαύγεια.

Δεύτερο στοιχείο που ενοχοποιεί τον άλλοτε σταρ της Μπαρτσελόνα είναι ίχνη σπέρματος που βρέθηκαν κατά την εξέταση σε Κλινική. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ η κοπέλα πήγε στην Κλινική του Νοσοκομείου για να εξεταστεί ως πιθανό θύμα σεξουαλικής επίθεσης, οι ειδικοί βρήκαν ίχνη σπέρματος στο σώμα της, καθώς και γρατζουνιές συμβατές με πάλη. Αυτή η πτυχή είναι βασική, διότι αποτελεί την ιατρική έκθεση που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Τρίτο στοιχείο είναι τα δακτυλικά αποτυπώματα. Όταν η ιατροδικαστική αστυνομία επιθεώρησε το μπάνιο όπου φέρεται να έλαβε χώρα η σεξουαλική επίθεση και ο βιασμός, βρήκε τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος σε σημεία που συμπίπτουν με την αφήγηση του θύματος, δηλαδή τα χέρια της ήταν εκεί που είπε ότι θα ήταν λόγω του ότι ο Ντάνι Άλβες φέρεται να την ανάγκασε να κάνει πεολειχία και ύστερα προχώρησε σε διείσδυση χωρίς τη θέληση.

Έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα δακτυλικά αποτυπώματα, αυτά ενός δεύτερου ατόμου. Η υπόθεση των αρχών, φυσικά, είναι ότι τόσο το σωματικό υγρό όσο και αυτά τα δεύτερα δακτυλικά αποτυπώματα ανήκουν στον Βραζιλιάνο. Μένει μόνο να συγκριθούν με το DNA του αμυντικού.

Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος προσέλαβε τον δικηγόρο του Λιονέλ Μέσι για την υπεράσπισή του στην υπόθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ