aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝτάνι Άλβες: Αρνήθηκε τα πάντα για την σεξουαλική επίθεση

Ντάνι Άλβες: Αρνήθηκε τα πάντα για την σεξουαλική επίθεση

Ο Ντάνι Άλβες «έσπασε» την σιωπή του σχετικά με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης δηλώνοντας αθώος. Στις 30 Δεκεμβρίου, μια γυναίκα κατηγόρησε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική επίθεση, με τα γεγονότα να φέρεται να έλαβαν χώρα μέσα στο νυχτερινό κέντρο Sutton στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το φερόμενο θύμα, ο πρώην παίκτης της Μπάρτσα έβαλε το χέρι του στο εσώρουχό της χωρίς την συναίνεσή της. Η νεαρή γυναίκα στη συνέχεια ειδοποίησε τις φίλες της που βρίσκονταν στο μαγαζί, οι οποίες ενημέρωσαν το προσωπικό ασφαλείας του χώρου. Ακολούθησε το πρωτόκολλο του Δημοτικού Συμβουλίου της Βαρκελώνης κατά των επιθέσεων και της σεξουαλικής παρενόχλησης σε ιδιωτικούς χώρους νυχτερινής διασκέδασης.

«Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα», ανέφερε ο Ντάνι Άλβες αυτή την Πέμπτη, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την υπόθεση κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Y ahora Sonsoles» στο ισπανικό κανάλι Antena 3. «Ναι, ήμουν σε αυτό το μέρος, με άλλους ανθρώπους, και το απολάμβανα. Και όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω», συνέχισε. «Χόρευα και διασκέδαζα χωρίς να εισβάλλω στο χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία . Όχι, δεν έκανα αυτό που είπε».

Το περιβάλλον του 39χρονου ποδοσφαιριστή διέψευσε γρήγορα τα γεγονότα. Από την πλευρά της, η σύντροφος του Ντάνι Άλβες διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram. Η καταλανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα. Η νεαρή γυναίκα υποβλήθηκε επίσης σε ιατρικές εξετάσεις σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης και οι πράκτορες είχαν λάβει την κατάθεσή της. Ωστόσο, δεν έχει υποβάλει ακόμη καταγγελία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ