aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝικήτρια η Μπιλμπάο στη ματσάρα του «Σαν Μαμές»

Νικήτρια η Μπιλμπάο στη ματσάρα του «Σαν Μαμές»

Στην πρώτη της νίκη, ύστερα από τις 23 Οκτώβρη έφτασε η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία επικράτησε 3-2 υποδεχόμενη την Μπέτις -σε τεράστια ματσάρα- στο «Σαν Μαμές» για τη 18η αγωνιστική της La Liga.

Ιδανικό ξεκίνημα στο ματς για τους Βάσκους, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με τον Ινιάκι Ουίλιαμς. Ωστόσο, τα χαμόγελά τους δεν κράτησαν παραπάνω από τέσσερα λεπτά, καθώς στο 6′ ο Χουάνμι ισοφάρισε με κοντινή προβολή προ κενής εστίας.

Στο 52′ ο Φεκίρ έκανε την ολική ανατροπή (1-2) για τους «μπέτικος» με δυνατό σουτ στην κίνηση. Βέβαια, δεν συγκρίνεται με τη διαγώνια ΣΟΥΤΑΡΑ που έπιασε στο 72′ από δύσκολη γωνία ο Ουίλιαμς, για να στείλει την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» και να γράψει το 2-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ τους δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών στη συνέχεια, καταφέρνοντας εντέλει να φτάσουν στην ανατροπή χάρη στο τέρμα του Ντε Μάρκος στο 89′.

Έτσι, η Μπιλμπάο ανέβηκε στους 24 βαθμούς και την 9η θέση, με την Μπέτις να μένει στους 33 ούσα 3η.

Νωρίτερα, η Γράναδα έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χόρχε Μολίνα, επικράτησε 4-1 υποδεχόμενη τη Μαγιόρκα. Ο πολύπειρος στράικερ πέτυχε τα τρία πρώτα τέρματα των Ανδαλουσιανών (20′, 61′ και 90’+1′ ), με τον Πουέρτας να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 90’+6′. Ενδιάμεσα (24′), είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Ροντρίγκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ