aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝεϊμάρ: «Φεύγω για την Παρί Σεν Ζερμέν»

Νεϊμάρ: «Φεύγω για την Παρί Σεν Ζερμέν»

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Νεϊμάρ σε ένα σίριαλ που έχει κρατήσει βδομάδες, αλλά όλα δείχνουν ότι θα έχει αίσιο τέλος για τον γαλλικό σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος άσος επέστρεψε χθες από την Κίνα στη Βαρκελώνη και σήμερα το πρωί έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ έφτασε στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ciutat Esportiva χωρίς να κάνει καμία δήλωση στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, ωστόσο λίγο αργότερα επιβεβαίωσε την οριστική του απόφαση να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αποκάλυψε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC1, ο Νεϊμάρ αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι οριστικά αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα καταλανικά Μέσα, ο Νεϊμάρ δεν προπονήθηκε και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του πριν αποχωρήσει από το προπονητικό της Μπαρτσελόνα με το πολυτελές αυτοκίνητό του.

Πλέον, μετά την ανακοίνωση αυτή, η υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ μπαίνει στο τελικό της στάδιο με την Παρί Σεν Ζερμέν να προχωράει στο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ