aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Νέι, μη πας στην Παρί επειδή δεν θα είσαι χαρούμενος»

«Νέι, μη πας στην Παρί επειδή δεν θα είσαι χαρούμενος»

Παντελή άγνοια είχε ο Λιονέλ Μέσι για την απόφαση του Νεϊμάρ να αποχωρήσει εν τέλει από την Μπαρσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε ανοιχτά στο «ESPN» για την αποχώρηση του Νεϊμάρ. Ο Αργεντινός δήλωσε ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την τελική απόφαση του Βραζιλιάνου μέχρι την τελευταία μέρα.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που υπήρχε το καλοκαίρι, πριν τελικά γίνει γνωστό ότι ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, είπε χαρακτηριστικά: «Ειλικρινά όχι», απάντησε στο αν ήξερε ότι φεύγει ο συμπαίκτης του και εξήγησε: «Μέχρι την τελευταία μέρα της προετοιμασίας μιλούσαμε και δεν ξέραμε κάτι. Είπε ότι ακόμη δεν ήταν ξεκάθαρο το τί θα κάνει. Άλλοι είπαν ότι ήξεραν. Αλλά μέχρι το τελευταίο λεπτό του μιλούσαμε».

Ο Σουάρες από την άλλη, είπε στο «Sport» για το θέμα: «Προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να μείνει αλλά σε καμία στιγμή δεν του είπαμε “Νέι, μη πας επειδή δεν θα είσαι χαρούμενος”. Του είπαμε ότι δεν θέλουμε να φύγει, αλλά αν αυτό επιθυμούσε ήταν ελεύθερος να πάρει την απόφαση που ήθελε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ