aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΝέα γκέλα για τη Βιγιαρεάλ στην αναμέτρηση με την Κάντιθ

Νέα γκέλα για τη Βιγιαρεάλ στην αναμέτρηση με την Κάντιθ

Η Κάντιθ φιλοξένησε τη Βιγιαρεάλ για την 7η αγωνιστική της La Liga, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), με τους φιλοξενούμενους να ωστόσο να είναι αυτοί που είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Τζάκσον ήταν αυτός που έφτασε πολύ κοντά στο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς έκανε ένα έξοχο σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, με τον γκολκίπερ της Κάντιθ να σταματάει την προσπάθεια του με εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 15’ η Βιγιαρεάλ έχασε ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία με τον Φρανσίς Κοκλέν, αλλά και πάλι ο Λεντέσμα ήταν εκεί για να κρατήσει αλώβητή την εστία του.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία, με τον πίνακα να δείχνει 0-0. Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν και πάλι την ευκαιρία να σκοράρουν, με τον Πεντράθα να μπαίνει μέσα στην περιοχή της Κάντιθ μετά από ένα μπέρδεμα, αλλά ο Λεντέσμα ήταν και πάλι εκεί για να πει όχι.

Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν σημαντική απειλή για την εστία της Βιγιαρεάλ, με τον Πέρες να παίρνει την μπάλα μετά από ένα διώξιμο αλλά οι προσπάθεια του πέρασε λίγα μέτρα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ρούλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ