aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

MVP στη La Liga ο Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμα είναι ο MVP της La Liga μετά την ανάδειξή του στο Gala της «Mundo Deportivo». Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην Βαρκελώνη για να παραλάβει το βραβείο του και τον αντικατέστησε ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο.

«Εκ μέρους του Καρίμ και της Ρεάλ Μαδρίτης, σας ευχαριστώ πολύ για αυτήν την αναγνώριση που ανταμείβει μια θεαματική σεζόν για τον Καρίμ. Είναι ο αρχηγός μας, είναι καλό παράδειγμα όχι μόνο για τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Έχει εντυπωσιακό ιστορικό, έχει κερδίσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων πέντε Champions League. Είναι τιμή να έχεις έναν παίκτη του επιπέδου του, ειδικά σε σχέση με τις αξίες που μεταδίδει. Είναι πολύ σημαντικό οι αθλητές να αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία και ο Καρίμ είναι ένας απ’ αυτούς. Σας ευχαριστώ πολύ», τόνισε ο πρώην διεθνής επιθετικός των «μερένχες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ