Μπαρτσελόνα: Δεν δέχονται μείωση στις απολαβές τους οι παίκτες

Οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, αλλά και το προσωπικό δεν αποδέχονται την μείωση στις απολαβές τους, την οποία είχε προτείνει ο Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, σύμφωνα με το RAC1.

Στα άκρα φαίνεται ότι οδηγούνται οι σχέσεις μεταξύ των παικτών της Μπαρτσελόνα και του Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. Ο πρόεδρος των Καταλανών έχει προτείνει μείωση 30% στις απολαβές των ποδοσφαιριστών, αλλά και του προσωπικού.

Ο Μπαρτομέου έχει ανοίξει ένα «τραπέζι» διαπραγματεύσεων μέχρι τις 22 του Οκτωβρίου, ενώ έχει θέσει ως καταληκτική ημερομηνία τις 5 Νοεμβρίου. Όμως, αναφέρει το RAC1, οι παίκτες δεν δέχονται αυτή την μείωση και μάλιστα τις επόμενες ώρες πρόκειται να στείλουν burofax στον πρόεδρο των μπλαουγκράνα, ενημερώνοντάς τον και επίσημα.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να φτάσει σε συμβιβασμό με τους παίκτες, καθώς έχει πληγεί οικονομικά από την πανδημία του κορονοϊού. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca, η ομάδα έχει μειώσει το μπάτζετ της κατά 19%, ενώ οι Καταλανοί επιβεβαίωσαν ότι έχουν χάσει 97 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας της πανδημίας.

ΠΗΓΗsport24.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ